top of page

Garantie & Retourbeleid

Herroepingsrecht

De consument dient bij levering / ophaling na te gaan of de T-Eventrent bv producten overeenkomen met de bestelling. Gelieve via e-mail naar sales@t-eventrent.be zo spoedig mogelijk, en uiterlijk 30 dagen na ontvangst van de goederen, contact met ons op te nemen indien dit niet het geval zou zijn.

De consument heeft het recht de aankoop binnen de 14 dagen te annuleren wanneer de verkoop online of op afstand plaatsvindt. Deze periode van 14 kalenderdagen is te rekenen vanaf de levering van de bestelling. De consument hoeft geen reden voor annulering te geven. Om van je herroepingsrecht te genieten, meld je ons via e-mail dat je wilt afzien van jouw aankoop.

Het volledige product dient in onbeschadigde en ongebruikte staat geretourneerd te worden. Verder moet het product in de originele verpakking worden teruggestuurd. Van zodra wij de teruggestuurde producten onbeschadigd ontvangen, wordt de betaalde aankoopprijs van jouw bestelling terugbetaald. Alle verzendingskosten zijn voor rekening van de klant.

2

Garantiebeleid

Algemene garantie termijn

Voor elke aankoop van een product via de webshop heb je recht op 2 jaar garantie op productiefouten die voorkomen bij een normaal gebruik en onderhoud of wanneer het product niet overeenstemt met de beschrijving.
 

Deze garantieperiode is van toepassing vanaf het moment van levering.

Wil je de garantie inroepen? Neem dan contact op via sales@t-eventrent.be

bottom of page