top of page

  FAQ  

 • Kan ik via de site ook een prijsaanvraag indienen?
  Jazeker, op de homepagina kan je een aparte knop terugvinden voor je prijsaanvraag. Via de tentenshop kan je rechtstreeks tenten aankopen. Merk op een prijsaanvraag is geheel vrijblijvend en is niet bindend.
 • Waar kan ik mijn bestelde tenten afhalen?
  Het ophalen van de bestelde tenten kan na het maken van een afspraak steeds op het volgende adres afgehaald worden: - Duisburgsesteenweg 178 - 3090 Overijse (niet in de Vijverstraat 17 - 3090 Overijse).
 • Hebben jullie een handleiding van hoe een tent op te zetten?
  Ja zeker, ga naar onze pagina "tentologie", daar vind je voor elke type tent een aparte video met uitleg. Na het bekijken van deze filmpjes nog steeds vragen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.
 • Kunnen we bij jullie tenten huren?
  Tot september 2021 kon je bij ons terecht voor het huren van tenten. Helaas zijn we hiermee ondertussen gestopt. Wil je een tent huren voor een weekend, hoor dan zeker eens bij een jeugdvereniging in de buurt. Deze beschikken normaal gezien ook over zulke tenten en hiermee sponsor je de lokale jeugdvereniging.
 • "Piket" is dit een brand van jullie?
  Het klopt dat T-Event eind 2022 met een nieuwe, bijkomende brand is gestart. Met Piket focussen we ons op outdoor BBQ's, kachels & pizza-ovens (allemaal op hout). Je zal ook op de website van Piket een verwijzing zien naar T-Event. Onze hoofdactiviteit blijft de verkoop en advisering van tenten, maar ben je op zoek naar een BBQ, kachel, pizza-oven? Kortom iets dat buiten staat en waarin je vuur kan maken, bezoek dan zeker de website van Piket.
bottom of page